Linkovi

Brad Paisley u petoj brzini


Legenda country glazbe George Jones jednom je napisao pismo Bradu Paisleyu poručujući mu da računa na njega kao čuvara tradicije dobre stare country glazbe. Brad to i sa svojim novim albumom "5th Gear", Peta brzina, i dalje uspješno čini.

Zabavna ljubavna pjesma Ticks jedna je od deset koje je Brad Paisley skladao za svoj novi album "5th Gear". Brad se trenutno nalazi na turneji za koju se očekuje da će biti jedna od pet s najvećim utrškom u 2007. godini. Stil tog 34-godišnjaka iz West Virginije duboko je ukorijenjen u tradicionalnu country glazbu koju su mnogi današnji country izvođači napustili u korist komercijalnih upliva pop glazbe. Skladba Ticks je nedavno postala njegov osmi #1 na top listi, a i sam album se nalazi na vrhu.

S Bradom, na albumu nastupaju brojni slavni gosti poput Vincea Gilla, Dolly Parton, Georgea Jonesa, Carrie Underwood te Billa Andersona i Little Jimmyja Dickensa. Pjesma Oh Love je duet Brada Paisleya i pobjednice natjecanja Američki idol - Carrie Underwood.

Na albumu "5th Gear" Brad nudi pregršt glazbenih stilova; među ostalima, tu je jedna gospel skladba, instrumental te nekoliko komičnih trenutaka zabilježenih tijekom snimanja albuma.

Brad priznaje da je obitelj imala veliki utjecaj na njegovo skladateljstvo. U veljači on i njegova supruga, glumica Kimberly Williams-Paisley dobili su prvo dijete, no turneja će ga držati podalje od njegovog ranča pored Nashvillea dobar dio godine.

Na video spotu za njegovu skladbu Online pojavljuje se glumac Jason Alexander, uz pratnju Carrie Underwood i srednjoškolskog limenog orkestra iz Brentwooda u državi Tennesseee.

XS
SM
MD
LG