Linkovi

'The Paramour Sessions', novi album sastava Papa Roach


Njihove melodične himne o neuzvraćenoj ljubavi, ovisnosti i životnim tegobama učinile su sastav Papa Roach zvijezdama suvremene rock glazbe s vise od 10 milijuna prodanih ploča. Larry London nedavno je razgovarao s pjevačem sastava Jacoby Shaddixom o njihovom novom albumu i predstojećoj turneji.

"Naša je glazba izravni odraz okružja u kojem se nalazim, zato sve naše ploče zvuče drugačije. Na turnejama sam sreo mnoge koji su mi rekli da im je naša glazba spasila život, ili da se uistinu mogu poistovjetiti s skladbama kao što su Broken Home ili Scars. To nije nešto čemu smo mi posebice težili ali se to jednostavno tako desilo, naša je publika prepoznala iskrenost naše glazbe," kaže Jacoby Shaddix.

Jacoby Shaddix kaže da su tijekom snimanja The Paramour Sessions, četvrtog dosad objavljenog albuma, članovi sastava boravili u istoimenoj kući, te da je atmosfera zajedničkog tromjesečnog boravka u njoj imala velik utjecaj na snimke.

Najnoviji singl s ploče The Paramour Session, do sad njihovog najbolje prodavanog albuma je skladba pod naslovom Forever, za koju Shaddix kaže da je iznikla iz kaosa njihovih života u kojima su emocije jedina konstanta.

Prethodni, treći album sastava Papa Roach pod naslovom Getting Away with Murder bio je veliki komercijalni uspjeh, koji sastav, po riječima Jacobya Shaddixa, do tada nije uspijevao postići.

"Getting Away with Murder, to je bila ploča koja nas je vratila u središte pozornosti, tada su i mediji i publika shvatili da se je istina ono što smo mi od samog početka govorili, a to je da naša karijera neće biti kratkog daha, stvari idu dobro, snimili smo već četiri albuma i to nas čini sretnim. Mnogi sastavi koji su počinjali u isto vrijeme kao i mi 2000-te godine više ne postoje, više ne prave glazbu, no mi smo još tu i biti ćemo još dugo," kaže Jacoby Shaddix.

XS
SM
MD
LG