Linkovi

Tierney Sutton, 'On the Other Side'


Mark Twain jednom je napisao 'Onaj tko je i sam sretan, učiniti će i druge sretnima'. Glumac W.C. Fields imao je drugačiji pristup pojmu sreće, kada je rekao 'Počni dan sa smješkom, i tu riješi to pitanje sreće za cijeli dan'. Što se tiče jazz pjevačice Tierney Sutton, sreća je jednostavno - stanje uma.

Tierney Sutton testira potragu za srećom u svom najnovijem albumu 'On the Other Side'. Ovaj je album sastavljen od 'sretnih pjesama', čak osam od 13 pjesama na ovom albumu sadrže riječ sreća u samom naslovu, u interpretaciji jedne od najprijaznijih pjevačica današnjice.

Tierney Sutton prošla je uobičajenim uzlazim putem da bi postigla svoj status vodeće dame jazza. Diplomirala je na Berklee College of Music, i bila je jedna od polufinalista na Thelonius Monk International Jazz Vocal natjecanju. Od 1999, snimila je u prosjeku po jedan album godišnje, uključujući i one koji odaju počast Billu Evansu i Milesu Davisu.

Njen najnoviji album 'On the Other Side', objavljen pod imenom Tierney Sutton Banda, odaje počast raznim kompozitorima Great American Songbooka.

XS
SM
MD
LG