Linkovi

Za Lindsay Davenport, umjesto teniskih turnira - beba


Američka tenisačica Lindsay Davenport propustit će početak sezone 2007. Ona, naime, očekuje bebu, zajedno sa suprugom Jonathanom Leachom, negdje u lipnju. Davenport je u karijeri osvojila tri Grand Slama, olimpijsko zlato, te 51 naslov u pojedinačnim natjecanjima i 36 u paru. Četiri sezone bila je rangirana kao prva igračica svijeta.

Ekipa NBA Los Angeles Clippers produžila je ugovor treneru Mikeu Dunleavyju za daljnje četiri godine, uz honorar od 22 milijuna dolara, čime je on postao jedan od petorice najbolje plaćenih trenera u američkoj profesionalnoj košarki. Dunleavy je 11 godina bio igrač, a potom je – prije Clippersa – trenirao Lakerse, Milwaukee Bucks i Portland Trail Blazers.

Ljubiteljima hokeja na ledu pruža se prilika da posjeduju komadić povijesti tog sporta – najstariju hokejsku palicu u svijetu. Autentičnost ove palice potvrdili su eksperti još prije desetak godina. Ona je bila izrezbarena u Kanadi, negdje između 1852. i 1856. Vrijednost joj se procjenjuje na 4 milijuna i 250 tisuća dolara. EBay prima dražbovne ponude do 21. ovog mjeseca, a prihod od prodaje otići će dobrotvornim organizacijama.

XS
SM
MD
LG