Linkovi

"From This Moment On" - novi album Diane Krall


Život je zasigurno dobar za jazzisticu Dianu Krall: nakon što je nedavno objavila da, sa suprugom Elvisom Costellom, očekuje blizance, upravo je objavila i album o kojemu se mnogo govori.

Od ovog trenutka nadalje, da parafraziramo pjesmu, život će Diani Krall 'postati malo užurbaniji'. Nakon što se 2003. godine udala za pjevača Elvisa Costella, njezina će obitelj u prosincu imati dva člana više. Reklo bi se, saznat će iz prve ruke što znači dan ispunjen po posljednjeg trenutka ... odnosno Day In Day Out.

S predstojećim materinstvom, Diana Krall je mirne duše mogla ostaviti svoju zvjezdanu karijeru bez žaljenja. No, ostvarivši već vrhunac uspjeha - milijune prodanih albuma, svjetske turneje i par Grammyja - 41-godišnja pjevačica i pijanistica kaže da nema namjere usporiti svoj profesionalni život. Ustvari, obitelj joj je najveća inspiracija, kaže, a s dolaskom blizanaca, inspiracije će biti dosta za mnoge buduće godine.

Na albumu "From This Moment On", osjeća se da je Diani Krall srce ispunjeno pjesmom. Sama kaže da on 'koincidira s vrlo sretnim razdobljem njezinog života i iskazuje sreću koju nalazi u braku i obitelji.' Glazbeno, ona je ovdje znatno bliže zlatnom dobu swinga bez da je žrtvovala išta od vokalnog nijansiranja po kojema je poznata.

XS
SM
MD
LG