Linkovi

Na turniru US Open, u ženskom finalu: Henin-Hardenne protiv Šarapove


Na posljednjem ovosezonskom Grand Slam turniru, US Openu u New Yorku, danas se u ženskom finalu ogledaju Justine Henin-Hardenne i Marija Šarapova.

Henin-Hardenne – pobjednica Otvorenog prvenstva Francuske – izgubila je prvi set od Jelene Janković, 4-6, a potom dobila slijedeća dva: 6-4, 6-0. Marija Šarapova je, isto u tri seta, porazila prvu tenisačicu svijeta Amelie Mauresmo: dok je drugi set prepustila Mauresmo, 4-6, preostala dva dobila je ne prepustivši niti jedan gem, 6-0, 6-0.

U dosadašnjim susretima, Henin-Hardenne je četiri puta pobijedila Šarapovu, a izgubila jednom; dva puta ju je porazila ove godine.

Danas se igraju i muški polufinalni susreti: branitelj naslova Roger Federer za protivnika ima Nikolaja Davidenka, a Andy Roddick igra protiv Mihaila Južnog.

Iz NBA: jučer su u košarkaški Hall of Fame primljeni, između ostalih, i bivše zvijezde koševa Charles Barkley i Dominique Wilkins. Barkley je 11 puta bio u All-Star reprezentaciji, a igrao je i u američkoj 'ekipi snova' koja je osvojila zlato na olimpijadi u Barceloni, 1992. Wilkins je 9 puta igrao za All-Star ekipu.

XS
SM
MD
LG