Linkovi

Izrael se tuži na odluku UEFA-e


Izraelska nogometna federacija uložila je tužbu Sudu za sportska pitanja zbog odluke Europske nogometne federacije da se međunarodni nogometni susreti, kojima je Izrael trebao biti domaćin, odigraju izvan te zemlje. UEFA je, naime, odlučila da je zbog nasilja u regiji opasno da se uzvratne utakmice europskih kupova igraju u Izraelu.

Tenis. Na turniru Legg Mason ovdje u Washingtonu britanski tinejđer Andy Murray – kojeg trenira Brad Gilbert – zabilježio je 13 asova u pobjedi nad Paragvajcem Ramonom Delgadom. 19-godišnjem Škotu za pobjedu je trebalo 88 minuta na temperaturi od 37 stupnjeva Celzijevih. Njegov slijedeći protivnik bit će bolji iz susreta između Španjolca Feliciana Lopeza i Rusa Teimuraza Gabashivilija.

Kod tenisačica, na turniru Acura Classics u Kaliforniji, Francuskinja Mary Pierce namučila se za ulazak u treći krug. Pierce je tek u tri seta 6-1, 7-7 i 6-7 svladala Austrijanku Sybille Bammer. U daljnje nadmetanje plasirale su se i Slovakinja Daniela Hantuchova, Srpkinja Ana Ivanović te Paola Suarez iz Argentine.

XS
SM
MD
LG