Linkovi

U novom američkom reality showu, glavne uloge tumače - mačke


U svijetu televizijske zabave, termin 'reality show' dobiva novu dimenziju serijom koja će se za kratko početi prikazivati u Sjedinjenim Državama. Protagonisti će biti – domaće mačke!

Deset mačaka iz raznih skloništa za napuštene kućne ljubimce u Americi bit će dovedeno u New York da žive u istoj, specijalno dizajniranoj kući. Od maca će se očekivati da se nadmeću u nekoliko kategorija – između ostalih, u natjeravanju klupka vune, u mjaukanju i u vlastitom čišćenju.

Gledatelji će glasati za najomiljeniju mačku, te će u svakoj epizodi maca s najmanje glasova biti eliminirana iz natjecanja. No, kako kažu organizatori, eliminacija će za nju – ili njega – značiti udomljivanje u solidnom i trajnom domu.

Maca pobjednica dobit će i posao – testirat će hranu za pokrovitelja emisije, kompaniju The Meow Mix, koja proizvodi hranu za mačke.

Epizode će se emitirati na kablovskom kanalu Animal Planet, u odsječcima dugim po tri minute. Uz marketinški aspekt za pokrovitelja serije, cilj autora je i povećanje saznanja u javnosti o potrebi udomljivanja kućnih ljubimaca iz skloništa. Lipanj je, kako kažu stručnjaci, mjesec u kojemu se u skloništima nađe najviše mačaka, zbog pristizanja proljetnih legala mačića.

XS
SM
MD
LG