Linkovi

Dallas Mavericks vode s 2-1 nad Phoenix Sunsima


Dallas Maverickse dijele još samo dvije pobjede od prvog NBA finala u povijesti ovog kluba, nakon sinoćnje pobjede u Phoenixu, nad Sunsima, s 95 prema 88, čime vode s 2-1. Dirk Nowitzki ubacio je 28 koševa, uz 17 skokova, a Josh howard 22 koša, uz 12 skokova, za Dallas koji je nadoknadio zaostatak od 11 pogodaka u prvoj polovici utakmice. Četvrta utakmica se igra sutra, isto u Phoenixu.

Bejzbol! Barry Bonds je osvojio i 715. home run u karijeri u američkoj prvoj ligi i tako prestigao legendarnog Babe Rutha, na drugom mjestu najboljih home-runnera svih vremena. 41-godišnji igrač San Francisco Giantsa sada zaostaje samo za Hankom Aaronom koji je postigao 755 home-runova u karijeri. Bondov pohod na rekorde zasjenjen je skandalom s uporabom steorida u američkom bejzbolu, u kojemu se i njega optužuje da je uzimao nedozvoljena sredstva tijekom najmanje pet sezona, od 1998. godine.

A, u sklopu priprema za predstojeće svjetsko nogometno prvenstvo, reprezentacija Sjedinjenih Država pobijedila je Latviju s 1-0, pogotkom Briana McBridea. To je bila posljednja od tri prijateljske utakmice u šest dana, kojima se američki izabranici zagrijavaju za prvenstvo. U ostale dvije, izgubili su od Maroka s 0-1, te pobijedili Venezuelu s 2-0. Sjedinjene Države igraju u skupini s Češkom, Italijom i Ganom.

XS
SM
MD
LG