Linkovi

Ljubičiću naslov turnira Chennai Open


Ivan Ljubičić, kao prvi nositelj na turniru Chennai Open, osvojio je pobjednički naslov tog turnira u Indiji, porazivši u finalnom susretu dvostrukog branitelja naslova Carlosa Moyu sa 7-6, 6-2. Moya – koji je bio treći nositelj, u potrazi za trećim uzastopnim naslovom ovog turnira – propustio je u prvom setu vodstvo od 4-0, nakon čega je Ljubičić u potpunosti dominirao mečom. Prije finalnog susreta, Ljubičić je trebao završiti i polufinalni susret protiv Belgijanca Kristofa Vliegena, koji je bio prekinut u subotu zbog jake kiše. Meč je imao jake preokrete, ali je na koncu pripao Ljubičiću s rezultatom 6-3, 3-6, 7-6.

U doigravanju prve lige američkog nogometa, NFL, New York Giants su postali prva ekipa od 1980. koja je eliminirana na vlastitom igralištu. Porazili su ih Carolina Panthers sa 23 prema 0. Pittsburgh Steelers su eliminirali Cincinnati Bengals sa 31 prema 17. U slijedećem krugu, Pittsburgh igra protiv Indianapolis Colts, dok Carolina Panthers igraju protiv Chicago Bears, od kojih su tijekom regularne sezone uvjerljivo izgubili.

Od dosad okončanih utakmica NBA, spomenimo poraz Seattle Supersonics u gostima kod New York Knicks sa 116 prema 120, te pobjedu New Jersey Netsa protiv Raptorsa, u Torontu, sa 105 prema 104. Prilično iznenađenje je pobjeda Denver Nuggetsa u gostima kod Houston Rockets s 92 prema 90.

XS
SM
MD
LG