Linkovi

NFL kreće u doigravanje


Prva liga američkog nogometa nakon jučerašnjih i sinoćnjih utakmica kreće u doigravanje.

Washingtonski Redskins su se uspjeli nevjerojatnim nizom od pet pobjeda plasirati u doigravanje u Nacionalnoj skupini. Jučer su pobijedili Philadelphia Eagles sa 31 prema 20.

Tampa Bay Buccaneers prvi su u Južnoj skupini nakon jučerašnje pobjede s 27 prema 13 nad New Orleans Saints. Carolina Panthers su se plasirali u doigravanje porazivši Atlanta Falcons sa 44 prema 11.

U skupini American Conference, Pittsburgh Steelers su porazili Detroit Lions i tako osigurali takmičenje u doigravanju. Kansas City je s 37 prema 3 pobijedio Cincinnati Bengals, koji je već ranije osigurao prvo mjesto u ovoj skupini.

Dvostruki branitelji naslova Super Bowla, New England Patriots već su osigurali prvo mjesto u Istočnoj skupini, a sinoć su izgubili od Miami Dolphins sa 26 prema 28.

Prvak Južne skupine Indianapolis Colts porazili su Arizona Cardinals.

Prvak Zapadne skupine Seattle Seahawks izgubili su od Green Bay Packersa, ali je njihov branič Shawn Alexander postavio rekord od 28 'touchdowns' u jednoj sezoni.

Evo i drugih rezultata sinoćnjeg kola NFL:

New York Jets - Buffalo Bills 30:26, Cleveland Browns - Baltimore Ravens 20:16, San Francisco 49ers - Houston Texans 20:17, Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 40:13, Minnesota Vikings - Chicago Bears 34:10.

XS
SM
MD
LG