Linkovi

Božić u znaku Marthe Stewart


Medijski mogul Martha Stewart - koja je slavu stekla savjetima o dobrom vođenju domaćinstva - uistinu pokušava zadovoljiti svoju publiku. Među njenim brojnim projektima su televizijska kontakt emisija, radio program, knjige, časopisi, te linija proizvoda koja uključuje sve - od stolova do pokrivača za krevete. Još k tome, njena tvrtka također nudi cvjetne aranžmane, DVD-je i Marthinu omiljenu kolekciju glazbe za blagdane.

Marthi Stewart se mora odati priznanje za odličan osjećaj za pravi trenutak. Trostruki album blagdanskih pjesama, u izdanju Martha Stewart Living Music diskografske kuće, objavljen je tijekom najžešće sezone kupovanja.

Naposljetku, tko ne bi poželo kupovati uz zlatne zvuke Nat King Colea i njegove pjesme 'The Christmas Song'.

Uspomene na djetinjstvo, na mraz koji štipa za nos, na zborsko pjevanje blagdanskih pjesama, na imelu obješenu iznad praga – sve je to inspiracija za blagdansku glazbenu kolekciju Marthe Stewart.

Nat King Cole se nalazi na disku s tradicionalnim blagdanskim pjesma, dok se na disku s omiljenim djelima klasične glazbe za blagdane mogu čuti njujorška filharmonija, pjevač Placido Domingo te orkestar Boston Pops, koji izvodi omiljenu skladbu 'Sleigh ride'.

Tko je mogao pretpostaviti da je Martha Stewart ljubitelj jazz glazbe? Treći disk kolekcije, pod nazivom 'Jaz za blagdane', sadrži 16 klasičnih kao i novijih skladbi. Među izabrani snimkama jei 'Have Yourself a Merry Little Christmas' u izvedbi saksofonista Dextera Gordona.

Savjet Mathe Stewart kao da glasi: uzmete malo jazza, malo rocka, klasičnu i country glazbu, pospete po tome malo prazničkog raspoloženja i dobili ste lijepi mali recept za blagdansku proslavu. Kad je već riječ o receptima, svaki je disk popraćen i vlastitim receptima Marthe Stewart za posebno blagdansko jelo. Martha je možda poradila na poznavanju Shakespearea te upamtila stih: 'Ako je glazba hrana ljubavi, onda neka se svira'.

XS
SM
MD
LG