Linkovi

U NBA, pobjeda Netsa protiv Lakersa, a, u NFL, Chicago Bears i dalje žare i pale


Prvo – NBA. U Atlanti, gostujući Portland Trail Blazers porazili su domaće Hawks sa 77 prema 75. Vodeći strijelac utakmice bio je Al Harrington iz Hawksa sa 16 ubačaja, dok je njegov suigrač Zaza Pachulia ubacio 15 koševa, uz 10 skokova. Kod pobjedničkih gostiju, učinak je bio vrlo ujednačen te su samo Darius Miles – s 12 – i Martell Webster ubacili 10 ili više koševa.

Indiana Pacers su gostovali kod Los Angeles Clippersa i odnijeli pobjedu s 97 prema 92. Ron Artest je ubacio najviše pogodaka, 22, a njegov suigrač Jermaine O'Neal je bio najbolji u skokovima – 13. U Los Angelesu, utakmica između New Jersey Netsa i Los Angeles Lakersa protegnula se u produžetak, nakon čega su gosti odnijeli uvjerljivu pobjedu, 102 prema 96.

A, sad malo i o američkom nogometu. Iznenađenje NFL-a, Chicago Bears produžili su svoju seriju pobjeda na sedam utakmica, nakon 10 prema 7 pobjede u gostima protiv Tampa Bay Buccaneers. Ključ pobjede ponovno je bila obrana Chicaga, najbolja u čitavoj ligi. Ustvari je Chicago po prvi puta jučer pustio protivnicima jedan 'touchdown' nakon 38 neuspješnih pokušaja.

Minnesota Vikings su pobijedili četvrtu za redom utakmicu, porazivši Cleveland Browns sa 24 prema 12. U Washingtonu, Redskins su raspiskali vodstvo od 17-7 u četvrtoj četvrtini, da bi, na koncu, u produžetku izgubili od San Diego Chargers sa 17 prema 23. Pobjede u produžecima osvojili su i St. Louis Rams protiv Houston Texans, sa 33 prema 27, te Seattle Seahawks protiv New York Giants s 24 prema 21.

XS
SM
MD
LG