Linkovi

Brown: Knicksi su moja zadnja postaja


Novi trener New York Knicksa, Larry Brown, izjavio je da će taj klub biti posljednji kojeg će trenirati u svojoj karijeri. 64-godišnji Brown do sada je trenirao sedam klubova NBA lige i dvije sveučilišne ekipe. On je jedini kojem je uspjelo osvojiti titule prvaka u NBA-u te u nadmetanju sveučilišnih ekipa.

Knicksi će godišnje plaćati Brownu deset milijuna dolara po čemu je najbolje plaćeni trener u povijesti profesionalnog sporta na sjeverno-američkom kontinentu. Usporedbe radi, menadžer bejzbol ekipa New York Yankees, Joe Torre, zarađuje šest milijuna dolara.

A Brownov dojučerašnji klub, Detroit Pistonsi, odlučili su zadržati 20-godišnjeg igrača iz Srbije, Darka Miličića, još dvije sezone. Miličić je bio drugo ime drafta 2003. godine no u protekle dvije godine nije se naigrao. Prosječno je po utakmici ubacivao dva poena uz dva skoka.

Američki teniski savez odlučio je da se na ovogodišnjim turnirima neće koristiti elektronski senzori za signaliziranje lopte izvan igrališta. Nakon više testova obavljenih u protekloj godini zaključeno je da postoje bojazni za pouzdanost takve tehnologije. Unatoč tome direktori turnira ne odustaju od potrage za kompjutoriziranim sustavom kojim bi ljudske pogreške postale stvar prošlosti.

XS
SM
MD
LG