Linkovi

Agassi se neće kandidirati za Kongres


Tenisač Andre Agassi službeno je objavio da se neće natjecati za mjesto u američkom Kongresu. Ova je objava bila potrebna, s obzirom da su se pojavile spekulacije o njegovoj kandidaturi, nakon što ga je jedan stanovnik mjesta Summerlin u Nevadi pokušao nagovoriti da se kandidira za jedno od zastupničkih mjesta Nevade u Kongresu zbog njegove – kako je rekao – filantropije i slave.

35-godišnji Agassi, koji živi u Las Vegasu, registriran je kao neovisni glasač. Do sada je uglavnom davao donacije demokratima, ali i jednom republikanskom senatoru. "Iako mi laskaju pokušaji da me se nagovori na kandidaturu, za sada ne planiram ući u političku arenu, već se želim i dalje koncentrirati na tenis i svoju obitelj," rekao je Agassi u prigodnoj izjavi.

Na ženskom turniru u talijanskoj Modeni, talijanska tenisačica Tatiana Garbin odnijela je neočekivanu pobjedu nad šestom nositeljicom Jelenom Kostanić, koja je tako ostala ez plasmana u četvrtfinalu. Ipak, Garbinovu u sljedećem susretu čeka još jedna hrvatska tenisačica – Sanda Mamrić, koja je u tri seta svladala Kineskinju Jan Zi.

XS
SM
MD
LG