Linkovi

Agassi na kockarskim automatima


Andre Agassi je nekad dominirao teniskim terenima. Sada, nada se istaknutom mjestu u kockarnicama! Agassijevo ime i lik krase čitavu seriju kockarskih automata koji su jučer postavljeni u hotelu MGM Grand, u Las Vegasu, a bit će postavljeni i u drugim kockarnicama diljem Nevade. "Bio sam malo neodlučan, s obzirom da sam profesionalni sportaš, da se izravno povežem s kockanjem," izjavio je Agassi lokalnom listu 'Las Vegas Review-Journal'. "No, moje su veze s ovim gradom toliko jasne i moj je život toliko čvrsto povezan s Las Vegasom, da sam se našao u ovakvoj jedinstvenoj situaciji."

Gledati se na kockarskom automatu možda i izgleda kao stvar po mjeri dječaka koji je odrastao u tom gradu. Agassijevi kockarski automati imaju za temu tenis i za samo jednu kovanicu pružaju priliku igrati igru koju je australska softverska kompanija Aristocrat Leisure stvarala više od godinu dana. No, kockanje na Agassijev način ima svojevrsni obrat: priličan postotak od zarade ide u Agassijevu dobrotvornu zakladu, koja ima sjedište u Las Vegasu. Ta je zaklada do sada prikupila više od 50 milijuna dolara kroz svoje godišnje sportske priredbe nazvane "Grand Slam za djecu".

"Mislim da će ljudima biti drago da, kad već gube novac kockajući, znaju da će dio toga otići u svrhe koje zaista čine promjenu na bolje u životima mnoge djece," kaže Agassi, koji sa suprugom, negdašnjom teniskom zvijezdom Steffi Graf, i njihovo dvoje djece, živi u svom rodnom gradu, svjetskoj prijestolnici kocke.

XS
SM
MD
LG