Linkovi

Pretpremijerno prikazana 'Osveta Sitha'


Dugogodišnji ljubitelji "Ratova zvijezda" platili su po 500 dolara za ulaznice za sinoćnje pretpremijere posljednjeg nastavka iz omiljene sci-fi sage Georgea Lucasa "Osveta Sitha".

Prihod od premijernih predstava u deset američkih gradova otići će u dobrotvorne svrhe. Film će se početi prikazivati za širu javnost u ponoć 19. svibnja.

George Lucas, koji je najavio da će se, nakon što je dovršio "Ratove zvijezda", vratiti eksperimentalnom filmu, posjetio je kino Metreon u San Franciscu da bi zahvalio svojim obožavateljima i predstavio svoj novi film. Na pitanje - kako se osjeća sada kada je njegova saga završila, kazao je: "Osjećam olakšanje i drago mi je da se sada mogu posvetiti drugim stvarima. Na "Ratove zvijezda" potrošio sam trideset godina života. To je dugo vrijeme."

Pretpremijeru u Los Angelesu posjetili su Samuel L. Jackson, koji glumi jedija Macea Windua, te Mark Hamill i Billy Dee Williams, koji su glumili u prvoj trilogiji. Carrie FIsher, koja je u prvoj trilogiji glumila princezu Leiu, posjetila je premijeru u Washingtonu.

XS
SM
MD
LG