Linkovi

Detroit svladao Indijanu, a Phoenix 'pregazio' Dallas


U svom prvom međusobnom polufinalnom susretu Istočne konferencije, Detroit Pistons su glatko pobijedili Indiana Pacerse sa 96 prema 81. Ben Wallace pokazao se najtežom preprekom, nametnuvši tempo i način igre na oba kraja dvorane u čitavoj prvoj polovini utakmice.

Za ova dva kluba to je bio treći susret od zloglasne tučnjave u studenom prošle godine, koja je rezultirala isključenjem do kraja sezone Rona Artesta i dugačke suspenzije za Jermainea O'Neala i Stephena Jacksona. Ova utakmica nije imala nikakvih incidenata, čak niti sigurnosnih prijetnji kao u ožujku, kada je bila primljena telefonska prijetnja bombom u svlačionici Pacersa.

Ben Wallace, inače najbolji obrambeni igrač NBA ove godine, završio je utakmicu sa 21 ubačajem, 15 skokova i 4 ukradene lopte. Richard Hamilton je ubacio 28 koševa, dok je u ekipi Pacersa Jermaine O'Neal imao 22 ubačaja.

U drugoj sinoćnjoj utakmici, Phoenix Suns su 'pregazili' Dallas Mavericks sa 105 prema 88. Amare Stoudemire je ubacio 38 pogodaka – uz 16 skokova! -, Joe Johnson 22, a Shawn Marion 18, uz 10 skokova. U redovima Dallasa, Dirk Nowitzki je imao 28 ubačaja uz 12 skokova, a Jerry Stackhouse 14, uz 6 skokova.

XS
SM
MD
LG