Linkovi

Estoril u znaku Španjolaca


Na turniru Estoril Open, u Portugalu, u polufinalu su Gaston Gaudio – koji je eliminirao Španjolca Feliciana Lopeza - i trojica Španjolaca: Carlos Moya je pobijedio Francuza Paul-Henrija Matthieua, Tommy Robredo je eliminirao Davida Sanguinettija, a Guillermo Garcia-Lopez je porazio Juana Antonija Marina.

U Minhenu, četvrto rangirani Tommy Haas preživio je 19 aseva Waynea Arthursa i s pobjedom u dva seta plasirao se današnje polufinale turnira BMW Open. Njegov je protivnik Andrei Pavel, koji je eliminirao Raemona Sluitera u tri seta. Drugi polufinalni par čine prvorangirani David Nalbadian – koji je pobijedio Juana Monaca – i Jarkko Nieminen, koji je izbacio Michaela Mertinaka.

Na predstojećem Otvorenom prvenstvu Njemačke neće biti pobjednice Australian Opena Serene Williams. Ona je jučer otkazala nastup zbog ozljede gležnja, premda se nadala takmičenju na ovom turniru na zemljanim terenima kao pripremi za Otvoreno prvenstvo Francuske, drugi Grand Slam turnir sezone. Sudjelovanje na berlinskom turniru već je ranije otkazala i Elena Dementijeva.

XS
SM
MD
LG