Linkovi

Nuggetsi bolji od Spursa


Miami Heat nije dopustio iznenađenje protiv New Jersey Netsa premda su neki novinari najavljivali dobar rezultat ekipe Jasona Kidda i Vincea Cartera. Dok su se Netsi koncentrirali na Shaquillea O’Neala i razbili su ih Dwayne Wade i Damon Jones. Wade je uz odličan postotak šuta postigao 32 koša, što je njegov rekord doigravanja, a imao je i osam asistencija. Damon Jones je, pak, iz devet pokušaja pogodio sedam trica.Wade je izjavio da je doigravanje pravo vrijeme za dokazivanje kvalitete. Ako se smatrate vođom ekipe i pravim igračem onda je play-off vrijeme da se i pokažete. To je ono čemu sam težio u ovoj utakmici, rekao je Wade.

U odmjeravanju snaga Washington Wizardsa i Chicago Bullsa bolji su bili potonji. Glavninu posla Bullsi su obavili kada su zaustavili možda i prvo ime “čarobnjaka” iz Washingtona, Gilberta Arenasa, koji im je u redovnom dijelu sezone zabijao više od 30 poena. U ovoj utakmici postigao je svega devet. Valja napomenuti da je ovo bila prva utakmica doigravanja Chicago Bullsa od 1998. godine, kada su osvojili posljednju titulu prvaka.

Najzanimljivijim susretom pokazao se onaj između Denver Nugetsa i San Antonio Spursa. Denver je, naime, vrebao svoju priliku iz prikrajka, zaostajao je nekoliko poena veći dio utakmice, a onda je u posljednjoj četvrtini preokrenuo rezultat. U redovima Nuggetsa istaknuo se Andre Miller s 24 poena i pet asistencija.

XS
SM
MD
LG