Linkovi

Monte Carlo: Ančić eliminirao Kuertena


Na teniskom turniru u Monte Carlu, Mario Ančić eliminirao trostrukog pobjednika Otvorenog prvenstva Francuske Gustava Kuertena u dva seta: 7-5, 6-2. Brazilcu je to bio tek drugi turnir otkako se vratio nakon operacije kuka. Ivan Ljubičić je, međutim, doživio poraz od ruke i reketa Oliviera Rochusa sa 2-6, 2-6. Iznenađenje dana bio je poraz Tima Henmana, koga je u tri seta – i nakon njegovih 61 neizazvanih grešaka! – pobijedio Mariano Zabaleta.

Američka profesionalna košarkaška liga povest će svoj prvi međunarodni program u Aziji. Centar Houston Rocketsa Yao Ming putovat će u srpnju u svoju rodnu Kinu kako bi predvodio prvi azijski program "Košarka bez granica". U prošlim programima NBA sudjelovalo je više od 440 mladih iz 72 zemlje.

Od ostalih međunarodnih programa NBA - Yaov klupski kolega Dikembe Mutombo – rodom iz Konga – u rujnu ću Johannesburgu, u Južnoj Africi, sudjelovati u košarkaškom kampu za djecu i mlade. Argentinski branič Manu Ginobili, iz San Antonio Spursa, vratit će se u Buenos Aires krajem lipnja na drugi godišnji međunarodni košarkaški susret mladih. Dirk Nowitzki iz Dallas Mavericksa i Andrej Kirilenko iz Utah Jazza krajem srpnja će sudjelovati na košarkaškom skupu u Trevisu, u Italiji.

XS
SM
MD
LG