Linkovi

Želite li se bogato oženiti? Dođite u Washington


Prema anketi koju je provela marketinška tvrtka Teasley iz New Yorka šira velegradska regija Washingtona i Baltimorea proglašena je najpogodijim mjestom u Americi za upoznavanje dobrostojećih, neudatih, žena.

Među tisućama mladih praktikanata u Kongresu, djelatnika stotina nevladinih udruga i odvjetničkih firmi je i velik broj žena. Među deset najviše rangiranih područja na planu upoznavanja neudatih žena, koje doslovno "grcaju u novcu", su i drugi prosperitetni gradovi, poput New Yorka, Atlante, Bostona i Chicaga.

No, što ako je upoznavanje neudate bogate žene upravo posljednja stvar koju si želite? Postoji li mjesto i za takve među vama? 276.-to i posljednje mjesto na popisu tvrtke Teasley za sretanje bogatih neudatih Amerikanki je Great Falls, u Montani. Analiza ove ankete ne kaže zašto je to mjesto posljednje na popisu. Možemo samo nagađati da ogromno prostranstvo zvjezdanog neba, idealni uvjeti za kajakarenje na rijeci Missouri, bezbrojne varijacije prerijskih trava, te fascinantni podsjetnici na povijesnu ekspediciju Lewisa i Clarka nisu dovoljni da privuku neudate bogatašice.

Međutim, nema sumnje da su ekipe anketara već na putu za istočnu Montanu kako bi ustanovile zašto je to tako.

XS
SM
MD
LG