Linkovi

Zvjezde Hollywooda žele pomoći žrtvama cunamija - 2005-01-06


Brojne poznate holivudske zvijezde pridružile su se milionima drugih običnih ljudi u pružanju pomoći nastradalima u zemljotresu i cunamiju koji je katastrofalno razorio i opustošio obale Indijskog okeana.

Sylvester Stalone - Cunami.... Mislim da je dosta toga rečeno.... Posljedice su tragične... užasne.....kaže gospodini Stalone izražavajući i zaprepaštenje i simpatije prema žrtvama vodene stihije. I on i druge slavne i manje poznate ličnosti iz svijeta filma i zabave okupili su se na promociji novog modela Volkswagenove Jetta-e održane u nekadašnjem studiju kompanije Warner Bros. I unatoč glamuru koji je pratio tu promociju, užas izazvan cunamijem bio je vidljivo prisutan u mislima poznatih.

Jessica Biel -Moj mladić i ja odlučili smo ne pokljanjati nikome ništa za novu godinu već dati našu donaciju za pomoć unesrećenima, ljudima kojima je pomoć nužna.... žrtvama te užasne tragedije.

Dobro poznata spisateljica Jackie Collins bila je takođe među prisutnima na promociji novog modela Jetta-e.

Jackie Collins - To je prosto nezamislivo.... Želim samo reći da suosjećam za žrtvama i svi bi trebalo da mislimo koliko smo sretni zbog toga što se nismo našli tamo gdje se desio taj užas.

Veličina tregadije iznenadila je i Carmen Electra-u.

Carmen Electra - Još nisam izdvojila neku sumu, ali to je nešto što ću sigurno uraditi. Želim pomoći na najsvrsihodniji način.

Glumica Bai Ling za sedam dana odlazi u Bankog, glavni grad teško pogođenog Thailanda.

Bai Ling - Tamo je filmski festival. Biće prikazan i moj film. Idem da iskažem poštovanje za žrtve cunamija i kada se nađem tamo pokloniću određenu sumu novca za pomoć nastradalima.

XS
SM
MD
LG