Linkovi

22 poena LeBron Jamesa u Madison Square Gardenu - 2004-02-23


U Madison Square Gardenu gdje je odigran susret između Cleveland Cavaliersa i domaćina New York Knicksa i koji je završen rezultatom 92-86 najviše poena postigao je LeBron James ukupno 22.

Ovo nije bila njegova najbriljantnija ili najproduktivnija utakmica jer se držao po strani i prepustio centru Zydrunasu Ilgauskasu da vodi ofanzivu. Yao Ming je ostvario rekord u dosadašnjoj karijeri kada je u susretu između Houston Rocketsa i Atlanta Hawksa postigao 41 poen za tim Iz Houstona koji su pobijedili rezultatom 123-121. Susret je završen nakon tri produžetka što ga je učinilo najdužom utakmicom NBA lige od sezone 2000-2001.

U ostalim susretima NBA lige ostvareni su sljedeći rezultati:

San Antonio Spurs - Minnesota Timbewolves 94-92 Indiana Pacers - Utah Jazz 94-80 Milwaukee Bucks - Washington Wizards 113-85 Orlando Magic - Seattle SuperSonics - Boston Celtics 108-87

U medjuvremenu stiže i vijest da je, tek dvije nedjelje nakon što je Carmelo Anthony iz Denver Nuggets potpisao milijunski sporazum da se pojavi u reklami za karamelastu čokoladu nazvanu The Melo Bar - sada i LeBron James pristao da stane iza nove žvake nazvane Bubblicious bubble gum. Kada se sabere s njegovim ranijim deal-om za NIKE, i Coca Colu, mladi James samo kroz reklame pravi zaradu od gotovo 135 milijuna dolara.

XS
SM
MD
LG