Linkovi

Romansa završena za Barbie i Kena - 2004-02-13


Nakon što su pune 43 godine važili kao najzgodniji par u svijetu, savršeni par plastičnih lutaka se razilazi. Za Barbie i Kena romansa je završena.

Iz kompanije za izradu igračaka Mattel su jučer saopštili da Barbie i Ken, kako je to rečeno, osjećaju da je došlo vrijeme da provedu izvjesno vrijeme jedno bez drugog.

Ken Sunshine, publicista popularne Barbike kaže da se Barbika raduje da sa svojom najbližom porodicom i prijateljima provede neko vrijeme u svojoj kući na plaži na Malibuu i mi vas zaista molimo da poštujete njenu privatnost.

U stvarnosti, razlog ovakve iznenadne odluke je taj što kompanija Mattel plasira novu Barbie lutku pod imenom Cali Barbie i želi da je prezentira kao djevojku koja nije u nekoj romantičnoj vezi.

Cali Barbie će na sebi imati surferski šorc, gornji dio bikinija i metalne halkice u ušima, a ten će joj biti nešto tamniji.

Ken i Barbie namjeravaju ostati prijateljima. Njihov razlaz bio je veoma civiliziran što je već viđena šema kada je riječ o holivudskim parovima.

XS
SM
MD
LG