Linkovi

LeBron James ponovo dobar, ali je Stoudemire donio pobjedu Sunsa - 2003-10-31


New Orleans Hornets su u posljednjoj minuti postigli pogodak koji im je donio pobjedu nad Orlando Magicom, 100-98. Pobjednički koš je postigao George Lynch 36 sekundi prije isteke regularnog dijela susreta, dok je po broju koševa najuspješniji bio David Wesley, sa 28 poena.

Seattle Super Sonics je pobjedio Los Angeles Clippers, 109-100 u prvom od dva susreta koje ova dva tima igraju u Saitama Super Areni u Tokiju u Japanu, u okviru Japanskih igara 2003. Rashard Lewis je postigao 25 poena, a Ronald Murray je pobjedi Sonicsa dodao svojih 24 poena.

Houston Rockets su pobjedili Denver Nuggats, 102-85. Cuttino Mobley je sa 21 poenom postigao najviše koševa za ekipu iz Houstona.

U još jedinom sinoć igranom susretu Phoenix Suns su pobjedili Cleveland Cavaliers, 95-86. Novajlija, najviše plaćeni rookie NBA lige, LeBron James je ponovo bio dobar, kao i u prvom susretu, ali to za Cavaliers nije bilo dovoljno da pobjede. LaBron James je postigao 21 poen, imao 12 skokova i osam asistencija. Medjutim, rookie prošle godine, Amare Stoudemire je u ekipi Sunsa postigao 25 poena, uz osam skokova, donoseći pobjedu ekipi iz Phoenixa.

XS
SM
MD
LG