Linkovi

U vrijeme bez utakmica - vijesti iz NBA ipak ima - 2003-09-10


NBA zvijezda Grant Hill, iz Orlando Magic-a, provodi svoje ljetne dane vozeći se na biciklu i plivajući, a izgleda da će tako biti i u ovogodišnjoj košarkaškoj sezoni. Grant Hill se, naime, oporavlja od teške ozljede gležnja koju je zadobio još 2000. godine kad je igrao za Detroit.

Oni koji očekuju Hillov oporavak mogli bi ostati razočarani, jer on nije bio u stanju najaviti datum svog povratka na teren. “Ne želim propustiti sezonu i želim igrati“ - naglasio je ovaj iznimno talentirani košarkaš te dodao: “No, ukoliko mi neigranje pomogne da potpuno ozdravim, onda sam spreman da čekam još jednu godinu...” Dakle, kako stvari stoje, Hill bi se mogao pojaviti na terenu tek iduće sezone.

U fizerskom salonu u sjevernom dijelu Miamija, koji je u suvlasništvu zvijezde NBA lige Alonza Mourninga, u nedjelju se dogodilo dvostruko ubojstvo. Četvero maskiranih osoba ušlo je u salon i hicima u glavu ubilo dvojicu muškaraca koji su se upravo šišali.

Šef policije je izjavio da je netko ovim činom očito htio poslati poruku. Brijačnica je locirana u otmjenom dijelu grada s mnogim privatnim firmama i restoranima, u kojem se često viđaju poznate osobe iz javnog života. Prema riječima jednog lokalnog stanovnika: “Nitko ne bi pomislio da bi se nešto tako moglo dogoditi ovdje.” Policija još traga za napadačima.

XS
SM
MD
LG