Linkovi

Najnovije iz show business-a - 2003-08-08


Uzbuđenje tinejdžera se moglo vidjeti na dodjeli nagrada Teen Choice, izbora tinejdžera, čiji je domaćin bio David Spade. Te nagrade su najomiljenije među holivudskim imenima kao što su Ashton Kucher, Adam Sandler, Keanu Reeves. Mladi glasaju putem interneta za svoje najomiljeniije zvijezde. Film Matrix reloaded je izglasan za najomiljeniju dramu, a za najomiljenijeg komičara tinejdžeri su izabrali Ashtona Kuchera. Queen Latifah je bila jedna od mnogih koja se zahvalila obožavateljima.

Pjevač Robbie Williams je započeo evropsku turneju obaranjem rekorda, gdje se u Knebworthu u Britaniji okupilo 125 hiljada obožavatelja.

On je neumoran. Pomislite samo na probleme koje je imao: s težinom, ovisnosti, životnom krizom--a to je nešto s čim se svi mi susrećemo, kaže jedan neidentificirani posjetitelj.

Prvobitno planiran da se pojavi samo dvije noći, njegove izvedbe su prodate za rekordnih pet sati, usljed čega je nadodata i treća noć.

Rolling Stonesi su privukli masu od, kako se procjenjuje, pola miliona razdraganih obožavatelja na humanitarnom koncertu nakon SARS-a u Torontu. Na binu su osim njih izašli i članovi grupe ACDC, kao i drugi koji su željeli pomoći Torontu koji je zapao u ekonomske nevolje.

Organizatori kažu da je to bio najveći koncert s plaćenim ulaznicama ikada održan u Sjevernoj Americi. Cilj koncerta je bio dati novi zamah gradskom sektoru, i zahvaliti se zdravstvenim radnicima koji su se borili sa SARS-om.

Ne mislim da je ikada bilo ovolike mase ljudi na jednom jednodnevnom događaju, zasigurno ne među onim što smo mi iskusili--bilo je zaista fantastično, rekao je tom prilim Mick Jagger.

XS
SM
MD
LG