Linkovi

Gigli: Novi film Jenifer Lopez i Ben Affleka - 2003-07-28


GIGLI je romantična komedija koja se završava na neočekivan način. Larry Gigli, kojeg glumi Ben Afflek, je čovjek sitne duše, premda prepun ideja. Kada mu je naređeno da otme brata tužitelja koji vodi slučaj protiv Larryjevog nadređenog, on to vidi kao priliku da se dokaže i postene dio kruga mafijaša. Međutim, čitava ideja pada u vodu kada upoznaje djevojku pod imenom Ricki koju glumi Jenifer Lopez. U jednom trenutku oni, kao dokaz da otetog drže tužiteljevog brata, tužitelju moraju poslati odrezani bratovljev palac . Međutim, niti Jenifer Lopez ,niti Ben Afflek nisu to u stanju uraditi, pa se upuštaju u avanturu, tragaju za palcem mrtvaca u gradskoj mrtvačnici.

Inače ovo dvoje glumaca su na premijeru filma u Los Angelesu stigli u sivom Rolls Roycu, gdje ih je dočelaka masa oduševljenih zaljubljenika filma.Nezaobilazno je bilo pitanje da li će javnosti konačno saopćiti datum njihovog vjenčanja.Evo šta je o tome šaljivo se obraćajući novinarima, kazao Ben Afflek.

AFFLEK: Bili smo odlučili da iskoristimo ovo veče da saopćimo datum vjenčanja, te smo u posljendjem trenutku promijeniti mišljenje.

Isto pitanje je postavljeno i Jenifer Lopez koja je kazala da nju to uopće ne brine i dodala.

LOPEZ: Ne mi nismo nervozni zbog toga, mi smo uzbuđeni.Vrijeme za planiranje vjenčanja nalazimo jer imamo vremena za bitne stvari.

Izgleda da su i sinoć Jenifer i Ben uspjeli skriti tačan datum vjenčanja. U medijima se eksploatira inforamcija da će ovo dvoje glumaca uploviti u bračne vode 5. oktobra na Hawaima, međutim i ovaj put su novianri ostali uskraćeni za tu informaciju. Film GIGLI se u američkim kinima počinje prikazivati u petak, 1. avgusta.

XS
SM
MD
LG