Linkovi

Mandy Moore glumi kćerku predsjendika SAD-a. - 2003-07-28


U vrijeme dok sve popularnija američka glumica Mandy Moore uživa u svom tek objavljenom filmu pod imenom How to deal, već je morala otići u Prag na snimanje jednog drugog filma Život tinejdžerki je zasigurno težak. Međutim, ako vam je uz to otac predsjendik Sjedinjenih Američkih Država i mama Prva dama , za jedno tinejdžerku to može predstavljati pravi izazov u životu.U ovom slučaju radi se o novom filmu u kojem glumi Mandy Moore, a koji još uvijek nema naslov.Ona glumi Annu Foster kojoj je dosadilo da živi u Bijeloj kući pod budnim okom agenata službe sigurnosti. Ona se odlučuje da potraži pomoć od mladića pod imenom Matthew Goode kako bi pobjegla prilikom putovanja sa svojim roditeljima po Evropi.

MOORE: Svakodnevno se nalazim na lokaciji gdje snimamo film i jako puno radim. Predstavlja mi veliko uzbuđenje da čitam scenarij za svoju ulogu i da kasnije glumim tu osobu. U ovom slučaju sa Ann Foster imam jako puno sličnosti.

Režiser filma Andy Cadiff kaže da se ovoj mladoj glumici smiješi svijetla budućnost, dok za scenarij kaže da se radi o dobro izbalansiranoj priči koja sadrži dramu, akciju i romantiku.

CADIFF: Pročitao sam scenarij prije dvije i po godine i odmah mi se svidio. Sviđa mi se ideja, ideja predsjednikovanja i pronalaženja osobne, porodične strane tog posla.Mislim da je svako time fasciniran.Dvoje ljudi na cesti u sukobu, u nevolji, avanturi. Prvo se zaljubljuju, bježe jedno od drugog, i ponovo se nalaze. Meni se sviđaju takvi filmovi.

TEXT:Međutim, izgleda da muzika ostaje prva ljubav 19-ogodišnje Mandy Moore.

MOORE: Muzika je moja strast, ona mi je na prvom mjestu. U septembru mjesecu izlazi moj album i zbog toga sam jako uzbuđena.Spremna sam se ponovo vratiti muzici iz koje sam izbivala u posljednje dvije godine.Spremna sam vratiti se na muzičku scenu.

U međuvremenu, izgleda da je gluma ta koja zaokuplja mladu Mandy Moore. Njen najnovini film se u američkim kinima treba početi prikazivati u januaru sljedeće godine.

XS
SM
MD
LG