Linkovi

London: Saudijski ambasador uputio izraze sućuti obiteljima ľrtava - 2003-05-13


Saudijski ambasador u Londonu je uputio izraze sućuti obiteljima ľrtava, dodavąi da je saudijsko kraljevstvo i u proąlosti bilo ľrtva terorizma. On je izrazio nadu da će istraga koja je u toku kao i napori ka iskorjenjivanju terorizma uroditi plodom.

Zvanična Moskva je oątro osudila seriju smrtonosnih bombaąkih napada u Saudijskoj Arabiji, ukazujući na veze izmedju tih napada i napada u ruskoj otcijepljenoj republici Čečeniji.

U danaąnjem saopćenju, glasnogovornik ruskog Ministarstva vanjskih poslova, Alexander Yakovenko opisao je nasilje u Saudijskoj Arabiji kao jednu od manifestacija medjunarodnog terorizma, a za terorističke napade u Čečeniji i na drugim mjestima, on je rekao da su karike jednom lancu, te je pozvao medjunarodnu zajednicu da pojača svoje napore u borbi protiv terorizma.

Član Predsjedniątva BiH Sulejman Tihić, također je oątro osudio terorističke napade koji su se dogodili u Rijadu i izrazio svoje zgraľanje zbog ranjavanja i ubijanja neduľnih civila. Terorizam i ubijanje neduľnih civila nije i ne smije biti sredstvo ostvarivanja političkih ciljeva, rekao je gospodin Tihić.

XS
SM
MD
LG