Linkovi

Hapšenja narko dilera u Banjaluci


Banjalučka policija okončala je juče započetu akciju hapšenja narko dilera u ovom gradu. Nakon jučerašnjeg privođenja 16 osoba, još dva lica su se predala policiji a u toku je njihovo saslušanje pred istražnim organima. Portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka, Rade Mutić podsjeća da je ovo treća velika akcija u borbi protiv švercera droge na ovom području u posljedje vrijeme.

«To je jedan kontinuitet koji traje unazad godinu, godinu i po dana. Pojačana je aktivnost pripadnika policije na suzbijanju krijumčarenja opojnih droga jer je i broj krijumčara na našem području uvećan. Ja sam već govorio o tome da je broj lica koja se bave neovlašteno proizvodnjom i prometom droga gotovo, udvostručen u posljednjih godinu dana. Droga se nalazi na tržištu u Banjaluci, ne više kao tranzitna roba, roba koja je prolazila prema Zapadu, već roba koja ovdje ima svoje tržište.»

Rade Mutić je najavio da će zbog toga i u narednom periodu biti nastavljene pojačane aktivnosti policije na suzbijanju krijumčarenja droge.

XS
SM
MD
LG