Linkovi

Samo u Americi – Iznajmljivanje muževa


U Americi možete kupiti naprosto šta god hoćete. A ukoliko vam je nešto potrebno samo nakratko, to možete iznajmiti. Možete iznajmiti policajce za obezbjedjenje neke manifestacije. Postoji i ”Iznajmljivanje olupine” , na taj način možete dobiti stariji automobil da ga vozite neko vrijeme . Možete iznajmiti Geek-a, nekog od onih čudnih momaka koji će s lakoćom popraviti vaš kompjuter. Iznajmiti se takodjer može bicikl, telefon ili vila.

Američke žene, medjutim, mogu čak iznajmiti i muža. Moto agencije za iznajmljivanje muževa je: Imajte muža uz sebe!

Kao što možete pretpostaviti, ovi iznajmljeni muževi ne rade sve ono što biste vi željeli da vaš muž za vas uradi. Oni neće popraviti stanje na vašem bankovnom računu, niti vam pripremiti kadu sa sapunicom za kupanje.

Ne, vas iznajmljeni suprug je tu da se pozabavi nekim drugim stvarima sa liste koju biste vi napravili za svog muža: Dragi uradi ovo; dragi uradi ono, Za oko dvadeset pet dolara po satu, iznajmljeni suprug će okrečiti vašu trpezariju ili popraviti pokvarenu lampu. On će čak pograbljati vaše lišće- sve one stvari koje za je vas pravi suprug, ukoliko ga imate, možda suviše zauzet ili suviše lijen da uradi.

Ideja za iznajmljivanje muževa rodila se u glavi Kaile Warrena, gradjevinskog radnika iz savezne države Maine, koji je bio beskućnik i gotovo beznadežan slučaj nakon teške saobraćajne nesreće kada mu se u snu pojavila ideja o iznajmljivanju muževa.

Sada, on je toliko uspješan da se redovno pojavljuje u jutarnjem programu lokalne televizijske mreže dajući savjete za sitne kućanske popravke. On je koncesije agencije za iznajmiljivanje muževa prodao širom Amerike. Takve agencije obećavaju da će vam poslati privremene muževe koji nisu samo dobri u tome što rade nego su takodjer i dobro raspoloženi, čak i ako ih zanovijetanjem pokušate oneraspoložiti. Idealni muževi, ali nažalost, samo za iznajmljivanje na sat.

Nema sumnje da novi poduzetnici upravo sada smišljaju šta i koga bi se moglo ponuditi na iznajmljivanje i u koj svrhe - iznajmljivanje plesnog partnera ili iznajmljivanje društva za večeru. Ili što je još bolje, kako je predložila jedna žena - iznajmljivanje – dobrog i strpljivog slušaoca!

XS
SM
MD
LG