Linkovi

Antonio Banderas dobio svoju zvjezdu u Hollywoodu


16 godina nakon što je stigao na novi kontinent, u potrazi za američkim snom, Španjolac Antonio Banderas dobija i službenu potvrdu svog holivudskg statusa mega zvijezde otkrivanjem zvijezde na bulevaru Hollywood!

45 godišnji glumac je sam otkrio zvijezdu posvećenu njemu, dok su okupljeni obožavatelji klicali - a medju njima i Banderasova supruga Melanie Griffith i kućna prijateljica Sharon Stone. Ipak, Banderas, usprkos velikom američkom uspjehu, nije zaboravio svoje korijene, te je izmedju ostaloga tijekm ceremonije kazao: Ovu zvijezdu posvećujem španskoj zajednici u ovoj zemlji, svoj mojoj braći!

Banderas se ovom prilikom prisjetio i kako je, po samom dolasku u Hollywoodu, jedna od prvih stvari koje je primijetio, bio plakat za film Working Girl, i slika njegove sadašnje supruge na njemu, Melanie Griffit.

Naravno, Banderas se odmah zaljubio. Antonia Banderasa je otkrio čuveni španjolski redatelj Pedro Almodovar. Banderas je došao u Ameriku krajem 80-tih, i ubrzo se i ovdje proslavio. Njegov najnoviji film Legenda o Zoro-u premijerno se prikazuje 28. oktobra.

XS
SM
MD
LG