Linkovi

Nova izdanja filmova na DVD


Romantična komedija ”A lot like love“ u kojoj glavne uloge tumače Amanda Peet i Ashton Kutchner, koja govori o ljubavnoj avanturi između dvoje mladih ljudi, na DVD -ju je obogaćena intervjuima i komentarima režisera i producenata, fragmentima koji nisu uključeni u film i muzičkim videom.

Ove sedmice na DVD-u se može naći i film Beauty shop, nastavak komedije Barbershop, u kojoj glavnu ulogu tumači Queen Latifah, zatim Alicia Silverstone i Kevin Bacon . I ovaj DVD je obogaćen komentarima , ali i savjetima za ljepotu.

U prodaju je pušten i DVD filma režisera Ridleya Scotta Gladijator, koji je 2000 godine osvojio Oskara .Pored istoimenog filma, na DVD-u se može vidjeti i čuti intervjuu sa glavnim glumcem Rusellom Crowom, ali i pogledati 17 minuta filma koji nije uključen u finalnu verziju.

Nagrađivani film Lackawana Blues uključuje i komentare režisera Georga Wolfa i pisca scenarija Rubena Santiago-Hudsona, neiskorištene segmente, kao i dijelove filmskog materijala načinjenog tokom snimanja samog filma.

Na sedam diskova je objavljena i kompilacija epizoda popularne američke serije ”The OC, kompletna druga sezona“.

Film strave i užasa ”Ring 2“, japanskog režisera Hidea Nakate, u kojem glumi Naomi Watts, Simon Baker , Gary Cole i Sissy Spacek izdat je u cenzuriranoj i necenzuriranoj verziji. Necenzurirana verzija uključuje 10 minuta ekstra materijala i 18 minuta izbrisanih scena.

Samo nekoliko dana prije prikazivanja finalne epizode na američkoj televiziji, drama ” Six feeet under “ može se naći na pet diskova na kojima je uključeno 12 epizoda i komentara.

The Thruman show- posebno izdanje uključuje film iz 1998 godine kojim se kritizira televizija kao medij u kojem glavnu ulogu tumači Jim Carrey; novi DVD uključuje četiri neiskorištene scene i fotogaleriju.

I na kraju, DVD sa popularnim filmom u kojme Harrison Ford tumači glavnu ulogu , ”Witness,“odnosno Svjedok uključuje kratki dokumentarac koji govori o tome kako je ovaj film načinjen.

XS
SM
MD
LG