Linkovi

Žaba koja je opčinila Englesku stigla u Ameriku


Žaba koja je opčinila Englesku sada prelazi preko okeana i dolazi do obala Amerike. Prvo pojavljivanje Crazy Froga, Axel F, je kombinacija zvučnog tona mobitela i poznate muzičke numere iz filmskog klasika Edija Murphija, Policajac s Beverly Hillsa. Axel F se našao na vrhu britanske top liste i to je prvi put da se ton zvonjenja mobitela ne samo takmičio s konvencionalnim pjesmama, već i da je dosegao prvo mjesto.

Jedna od najenergičnijih američkih grupa s novim albumom miješa svoje plesne zvukove sa stihovima koji održavaju izazove iz prošlosti. Trick Pony RIDE je grupa koja je do sada dobijala nagrade od Akademije country muzike kao i američke muzičke nagrade. Slušamo pjesmu ITs a heartache.

Više od 20 pjesama Sawyer Browna su postali hitovi, i to svi među prvih 10 na top listama, i grupa je prodala na milione albuma. NJihov prvi album snimljen za kompaniju Curb sadrži singl Step that Step koji je postao njihov prvi hit broj jedan.

Andrew McMahon uzima odmor od svoje grupe čiji je član bio posljednje četiri godine--Everything in transit je veoma osoban album inspiriran tematskim albumima kao što su Pet Sounds Beach boysa. Everything in transit priča autobiografsku priču.


XS
SM
MD
LG