Linkovi

Novi filmovi u američkim kinima


Pokreti neženje kojeg glumi Rob Schneider se kreću od Malibua do Amsterdama u filmu Male Gigolo. Kako bi se on i njegov najbolji prijatelj, izvukli iz nevolje, potrebna je vojska--žena.

U filmu Four Brothers Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Andre Benjamin i Garrett Hedlund glume usvojenu braću i sestre ujedinjenu u tugi, ljutnji i osveti, nakon ubistva njihove majke. Režiser filma je John Singleton.

Kate Hudson glumi u svom prvom trileru The Skeleton Key bolničarku koja se brine o bolesnom mužu jedne starije žene. Oni žive u jednoj kući na plantaži u Luizijani. Dok istražuje tu izoliranu kuću,ona otkriva jednu skrivenu sobu punu tajni, čudne predmete koji se vežu za magiju.

The great raid je drama iz drugog svjetskog rata zasnovana na istinskoj priči o misiji iza neprijateljskih linija kako bi se spasilo više od 500 američkih ratnih zatvorenika koje njihovi japanski otmičari žele ubiti.

U filmu asylum natasha Richardson glumi ženu psihijatra u jednoj psihijatrijskoj bolnici. Kako bi olakšala svoju dosadu i neizvjesnost, ona započinje aferu s jednim zgodnim skulptorom, čovjekom koji se skriva zbog ubistva svoje žene.

Zvijezde komedije Pretty Persuasian su tinejdžerke, a radnja se odvija oko potrage za slavom i optužbi o seksualnom zlostavljanju.

Još jedan novi filmovog vikenda je dokumentarac Grizzly man o ekspertu za medvjede Timotiju Treadwellu koji je u periodu od 13 godina putovao na Aljasku kako bi proučavao i živio s medvjedima. Njegova misija je trajala do oktobra 2003 kada je njega i nejgovu djevojku tragično usmrtilo biće kojeg je smatrao prijateljem.

XS
SM
MD
LG