Linkovi

Hollywoodske pripreme za ljeto


U najvećem dijelu svijeta, sada je proljeće; medjutim, u Hollywoodu, ovo je ljeto, odnosno već su počele premijere filmova za koje se tvornica snova nada da će biti ljetnji filmski hitovi.

Iako zaradjuju velike sume novca za distributore, The Hitchhikers guide to the Galaxi, kao i Triple X - State of the Union, su tek predjelo. Glavno jelo na filmskom jelovniku ovog ljeta: Star Wars Episode Three - Revenge of the Sith, čija je premijera za Sjevernu Ameriku zakazana 19. maja.

Ali ako vas Rat zvijezda - treća epizoda, ne prikuje za fotelju u kinu, ima drugih koji se nadaju da hoće. Medju njima je novo djelo Stevena Spielberga, s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi, War of the Worlds... War of the Worlds, po romanu H G Wellsa, premijeru doživljava 29 juna.

Ako vam je to dugo čekati, već ovoga vikenda kreću tri potencijalna hita: Crash, u kojem igraju DonCheadle, Mat Dillon, Ludacris i Sandra Bullock, zatim House of Wax, remake klasičnog horrora iz 1953 s Vincentom Priceom, za koji kritičari kažu da je tek blijeda kopija originala, a što nije ni čudno s obzirom da u njemu ugra Paris Hilton; i naravno, Kingdom Of Heaven, u kojem igraju Orlando Bloom, Jeremy Irons i Liam Neeson, redatelja Ridley Scott-a, poznatog po drugoj povijesnoj epopeji, Gladiator.

XS
SM
MD
LG