Linkovi

BiH

POSLANIČKO PITANJE: Da li je Ceca doputovala u Banja Luku helikopterom RS-a?


Facebook stranica Svetlane Cece Raznatović
Facebook stranica Svetlane Cece Raznatović

Da li je tačno da je Svetlana Ražnatović Ceca helikopterom Republike Srpske (RS) doputovala u Banja Luku 31. decembra 2017. godine, glasi pitanje Poslaničkog kluba Partije demokratskog (PDP) progresa upućeno Narodnoj skupštini RS.

Od Narodne skupštine traži se hitan odgovor. Na Facebook stranici Svetlane Ražnatović je objavljen video u kojem ona nalazi u letjelici 31. decembra 2017. godine. U sklopi videa je titl da putuje u Banja Luku, a u opisu piše: „Spremite se. Stižemo sa stilom.”

Mediji navode da je Ražnatović u novogodišnjoj noći nastupala u privatnom klubu u Banja Luci, a PDP traži da se razjasni da li će i na koji način biti opravdano trošenje novca za ovaj let ako se ispostavi da je riječ o letjelici RS.

Srpska demokratska stranka (SDS) osuđuje zloupotrebu helikoptera u vlasništvu RS.

„Podsjećamo da se u augustu 2017. godine Vlada RS zadužila 9,4 miliona maraka za kupovinu novog helikoptera”, navodi se u saopćenju SDS-a.

Iz Helikopterskom servisa RS stiže odgovor u kojem potvrđuju da je pjevačica Ražnatović koristila njihov helikopter, ali negiraju da je helikopterom stigla iz Srbije u Banja Luku.

Kako je prenosi Alternativna televizija, let je realizovan iznad Banja Luke, a u znak zahvalnosti, jer je Ražnatović odlučila da dio prihoda od koncerta izdvoji u humanitarne svrhe.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG