utorak, 30. juni 2015

Aktuelno / Magazin

Ko će dobiti Oskara?

x
Predsjednička drama Stevena Spielberga „Lincoln“ ima najveće šanse jer je nominovana čak u 12 kategorija. Da li će to biti i slučaj znaćemo nakon što se u nedjelju uveče (ponedjeljak ujutro po srednje-evropskom vremenu) nagrade Oskar Američke filmske akademije, svečano uruče i 85. put.

Ovo je prilika da nam saopštite za koga biste vi glasali. To možete učiniti do početka ceremonije u nedjelju uveče (ponedjeljak ujutro). Izaberite najbolji film, glumca, glumicu... Kliknite na "Izaberi" i potom i na  "Glasaj". Potom možete vidjeti i rezultate u kojima će biti sumirano mišljenje publike Glasa Amerike.


Loading...

Studio Washington

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Studio Washingtoni
X
29.06.2015
Polusatni TV program Glasa Amerike na jezicima naroda BiH

NAJNOVIJE

Video Grčka: Zatvorena burza i banke, ispražnjeni bankomati

Na svjetskim burzama, cijene dionica su značajno pale zbog grčke dužničke krize: dionice u Aziji, Njemačkoj i Francuskoj pale su oko tri i više posto, a na njujorškoj burzi preko jedan i pol posto. Grčka se jutros probudila ne samo sa zatvorenom burzom i bankama, već i ispražnjenim bankomatima.
Više

Video SAD: Sporni promotivni spot za film "Budite oprezni - muslimani dolaze"

U reklamnom muzičkom spotu producenti filma kažu da muslimani dolaze, da su blagi, velikodušni, prijateljski, da mi treba pružiti ruke i prigrliti ih.....
Više

State Department: Stanje ljudskih prava u svijetu sve gore

Prošla godina je bila definirana patnjama i zlostavljanjima ogromnog broja ljudi - kaže se u izvještaju američkog State Departmenta o stanju ljudskih prava u svijetu u 2014. godini.
Više

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

 
Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.