četvrtak, 29. januar 2015

Aktuelno / Magazin

Ko će dobiti Oskara?

x
Predsjednička drama Stevena Spielberga „Lincoln“ ima najveće šanse jer je nominovana čak u 12 kategorija. Da li će to biti i slučaj znaćemo nakon što se u nedjelju uveče (ponedjeljak ujutro po srednje-evropskom vremenu) nagrade Oskar Američke filmske akademije, svečano uruče i 85. put.

Ovo je prilika da nam saopštite za koga biste vi glasali. To možete učiniti do početka ceremonije u nedjelju uveče (ponedjeljak ujutro). Izaberite najbolji film, glumca, glumicu... Kliknite na "Izaberi" i potom i na  "Glasaj". Potom možete vidjeti i rezultate u kojima će biti sumirano mišljenje publike Glasa Amerike.


Loading...

Studio Washington

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Studio Washingtoni
X
28.01.2015
Polusatni TV program Glasa Amerike na jezicima naroda BiH

NAJNOVIJE

Video Cilj pet novih svemirskih misija NASA-e: promatrati Zemlju

NASA je odlučila dugoročno promatrati ključne sisteme za održavanje života na Zemlji, kako bi svi bolje razumjeli planet na kojem žive.
Više

Video SAD: Teksas osjeća pad cijena sirove nafte

Neke kompanije koje crpe naftu na jugu Teksasa počele su slati radnike na čekanje. Na onim bušotinama na kojima su troškovi crpljenja nafte niži i dalje je vrlo živo.
Više

Evropska unija: Program QE ne garantira ekonomski progres

Tim programom, obimnijim od očekivanog, svakog mjeseca trebalo bi da se u finansijski krvotok Evropske unije ubrizga 67 milijardi dolara.
Više

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

 
Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.