nedjelja, 19. april 2015

Aktuelno / Magazin

Ko će dobiti Oskara?

x
Predsjednička drama Stevena Spielberga „Lincoln“ ima najveće šanse jer je nominovana čak u 12 kategorija. Da li će to biti i slučaj znaćemo nakon što se u nedjelju uveče (ponedjeljak ujutro po srednje-evropskom vremenu) nagrade Oskar Američke filmske akademije, svečano uruče i 85. put.

Ovo je prilika da nam saopštite za koga biste vi glasali. To možete učiniti do početka ceremonije u nedjelju uveče (ponedjeljak ujutro). Izaberite najbolji film, glumca, glumicu... Kliknite na "Izaberi" i potom i na  "Glasaj". Potom možete vidjeti i rezultate u kojima će biti sumirano mišljenje publike Glasa Amerike.


Loading...

Studio Washington

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Preuzmite posljednju verziju Flash Player-a.
Studio Washingtoni
X
17.04.2015
Polusatni TV program Glasa Amerike na jezicima naroda BiH

NAJNOVIJE

Video Washington, DC: Mali helikopter sletio na travnjak Capitola

Ovaj incident tek je jedan u nizu kršenja sigurnosnih propisa na posjedima u vlasništvu američke vlade. Spuštanjem žirokoptera prekršena je zona zabrane letenja.
Više

Video Svjetska banka i MMF: Globalni ekonomski rast prespor

Na sastanku vodećih svjetskih financijskih institucija i njihovih predstavnika u Washingtonu, DC, fokus će biti na ubrzavanju ekonomskog rasta, kreiranju radnih mjesta, i izbjegavanju političkih prepirki.
Više

Video SAD: Hillary Clinton zvanično objavila predsjedničku kandidaturu

Bivša državna tajnica, i senatorica Hillary Clinton zvanično je u nedjelju objavila da će učestvovati u predsjedničkoj utrci 2016. godine.
Više

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

 
Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.